2014 heroes

Lofprijzingsdiensten Hervormde gemeente Delfshaven, seizoen 2014 – 2015

Heroes

Iedereen heeft ze wel, helden. Mensen uit je omgeving waar je tegen opkijkt, die je bewondert om wat ze doen of durven. Of mensen waarvan je alleen hun heldendaden kent.

Wie zijn voor jou helden? Wat moeten zij gedaan hebben om voor jou een held te zijn? Mensen met moed, durf of trouw? Ook de Bijbel staat vol helden, in alle soorten en maten. Bij helden in de Bijbel denken wij aan mensen als David, hij vocht als kleine jongeman tegen de reus Goliath en won. Maar kunnen helden ook nederig en dienend zijn? Mensen die zichzelf verlagen met het volste vertrouwen op God?

Komend seizoen staat tijdens de lofprijzingsdiensten steeds een held uit de Bijbel centraal. We willen met elkaar kijken wat wij van hen kunnen leren. Want ook helden uit de Bijbel zijn niet perfect en hebben net als wij bepaalde zwakheden. Hoe groot hun heldendaden ook zijn, zij werden ook geconfronteerd met problemen van alle tijden zoals angst, trots en verleidingen. Tijdens de lofprijzingsdiensten zullen we ontdekken wat wij kunnen leren van deze helden met hun goede en minder goede kanten. Hierbij staat lofprijzing centraal, met elkaar zullen we zingen tot eer van God en Hem aanbidden. Zo willen we ons bewust worden van Gods grootheid en heiligheid en ons richten op wie Hij is en wat Hij doet. Doe jij met ons mee?

Datum                    Thema                Spreker
14 september         David                  Hans van Dolder
12 oktober              Rachab              Niels de Jong
09 november          Job                     Guido van der Neut
14 december          Elia                    Elsbeth Gruteke
11 januari              Paulus                Piet de Jong
08 februari             Esau                   Setkin Sies
08 maart               Judas                  Arjan Markus
12 april                 Ruth                    Regine van Laar
10 mei                 Jona                     Adriaan Molenaar
14 juni                 Aäron                   Martine Oldhoff

Aanvang: 19:45 uur. Hartelijk welkom!

De lofprijzingsdiensten worden verzorgd door de lofprijzingsband en de werkgroep lofprijzingsdiensten van de Hervormde gemeente Delfshaven. Wil je meer weten over de lofprijzingsdiensten? Stuur dan een mail naar Rianne Vink – van Os, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je contact met de lofprijzingsband, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook verzoeknummers doorgeven.

Locatie: Hervormde gemeente Delfshaven | Oude of Pelgrimvaderskerk | Aelbrechtskolk 20 | Rotterdam | www.pelgrimvaderskerk.nl

di 28 juni - 10:00 uur - Inloop De Brug
di 28 juni - 17:30 uur - Brugdiner