Een thuis. Daar verlangen mensen naar. Zeker rond kerst. ‘Driving home for Christmas’, zo luidt de misschien wel bekendste kersthit. Met kerst willen we een thuisgevoel met familie en vrienden en veel lichtjes. Mooi als je met lieve mensen om je heen kerst kunt vieren. Toch heeft niet iedereen zo’n thuis. Kerst kan ook eenzaam voelen. Ook achter mooie huisdeuren gaat soms van alles schuil. En wat als je op de vlucht bent, van thuis en haard verdreven?

Het geheim van kerst is dat God ervoor kiest om thuis te komen bij ons. In een kind, Jezus, meldt hij zich. Al is er geen plaats voor hem in de herberg, hij wil onder ons wonen. Ons leven delen. Om hoop te brengen en uiteindelijk ons leven thuis te brengen.

Vier met ons het goede nieuws van kerst!

Maandag 18 december, voor de Oude of Pelgrimvaderskerk, 19.30 uur

Historisch Delfshaven is het decor voor een kerstviering buiten.

Kerstfeest voor De Brug

Kerst vier je samen. Op zondag 17 december is er voor bezoekers van de Brug en andere belangstellenden een kerstviering met hapje en -drankje aan de Aelbrechtskolk 33. 12.00 uur. Welkom!

Kerstnacht

Zondag 24 december, Oude of Pelgrimvaderskerk, 22.00 uur Een sfeervolle kerstnachtdienst met koor- en samenzang.

Eerste kerstdag

Maandag 25 december, Oude of Pelgrimvaderskerk, 10.00 uur Een dienst voor het hele gezin op het hoogtepunt van het kerstfeest.

Kinderkerstdienst

Maandag 25 december, Oude of Pelgrimvaderskerk, 15.00 uur Een speciale feestelijke dienst voor kinderen van de basisschoolleeftijd. M.m.v. Tienerband.

Kerst in Spangen

In de wijk Spangen is er voor en tijdens de kerstdagen weer een uitgebreid en gevarieerd programma voor groot en klein. Info: www.geloveninspangen.nl

Alpha Basics

Meer weten over het christelijk geloof? In maart start er een nieuwe Alphacursus. Een oriëntatiecursus van 6 avonden, speciaal voor mensen die willen weten wat christenen geloven. Klik hier voor meer informatie