Traditiegetrouw vindt vlak voor de kerstdagen het diner d’église plaats in de Pelgrimvaderskerk. Dit jaar alweer voor de 27e keer. Het diner richt zich speciaal op mensen voor wie een dergelijk feestelijk en uitgebreid diner niet vanzelfsprekend is. In de voorbije jaren is het diner steeds verder gegroeid en na de ongeveer 190 eters van vorig jaar verwachten we ook dit jaar weer een stampvolle kerk.

Het diner d’église team is, samen met een professionele kok, al geruime tijd bezig met de voorbereidingen en het complete menu is zelfs al voorgeproefd. Maar om het geheel in goede banen te leiden en alle genodigden echt een onvergetelijke avond te bezorgen is meer nodig: vrijwilligers. Veel vrijwilligers. Denk hierbij aan 30 obers in de bediening, 25 gastheren en -vrouwen (zij betalen wel de kostprijs van € 17,50), een wisselende keukenbrigade van 10 personen zowel donderdag overdag, vrijdag overdag en vrijdagavond, muzikanten, hulptroepen bij de opbouw en aankleding vrijdag overdag, taxichauffeurs, etc, etc.

Wil jij je inzetten om deze editie samen met ons tot een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lukt het niet om aanwezig te zijn maar toch een bijdrage leveren? Sponsor dan bijvoorbeeld de toegangskaart van een genodigde à € 17,50. Giften (fiscaal aftrekbaar, andere bedragen mogen uiteraard ook) zijn welkom op IBAN NL02FVLB0699641969 t.n.v. Hervormde gemeente Delfshaven o.v.v. Diner Eglise. Mocht u of jij op een andere manier iets voor ons kunnen betekenen, bijvoorbeeld door sponsoring in natura, neem dan even contact op met Frido de Kool (06-18841441).

Het diner zal plaatsvinden op vrijdag 15 december vanaf 18.00 uur.

Voor vragen of informatie: contact ons gerust via het hierboven genoemde mailadres of telefoonnummer.

Hartelijke groet van het team Diner d'église 2017

Bart Dees, Corrinke Boon, Hugo Westra, Lienke van Dijk, Max Thywissen en Frido de Kool.

ma 18 dec - 19:30 uur - Kaarsjesavond