Het is alweer even geleden dat er informatie is verstrekt over de collectebonnen. Sinds begin dit jaar is er een webshop gerealiseerd voor het online bestellen van collectebonnen.
Mocht u behoefte hebben aan nieuw velletje collectebonnen, dan kunt u ze in de webshop bestellen. U betaalt met iDEAL en kunt ter plekke kiezen om de collectebonnen op te laten sturen naar uw huisadres (tegen een kleine vergoeding) óf u kiest ervoor om ze zelf op te halen bij Astrid Wildeman op zondagochtend in de kerk.

De webshop is te benaderen via onze eigen website www.pelgrimvaderskerk.nl. Daarna klikt u op 'Loket' en daarna op 'Collectebonnen'. De rechtstreekse link is https://site.skgcollect.nl/194/

De rest wijst zich vanzelf. Mocht u verder vragen of suggesties hebben, dan kunt u mailen naar Astrid Wildeman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan Pieter Vos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">.