Uitnodiging: 18 juni kerkdienst om te vieren dat er in de Oude of Pelgrimvaderskerk al 600 jaar een christelijke gemeenschap samenkomt.

In 2017 is het 600 jaar geleden dat de bouw werd voltooid van de “St. Anthonis Capel”, als de eerste parochiekerk van historisch Delfshaven, de huidige Oude of Pelgrimvaderskerk.

We zijn verheugd en dankbaar dat het kerkgebouw nog steeds een markante, gezichtsbepalende plek in Delfshaven is en dat anno 2017 hi

er wekelijks een levende, maatschappelijk betrokken gemeente bijeenkomt.

In de loop van dit jaar vinden verschillende activiteiten plaats in het kader van het jubileum. De kerkenraad van de Hervormde Gemeente Delfshaven nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de kerkdienst om te vieren dat er in de Oude of Pelgrimvaderskerk al 600 jaar een christelijke gemeenschap samenkomt.

De dienst wordt gehouden op D.V. zondag 18 juni 2017 in de Oude of Pelgrimvaderskerk, Aelbrechtskolk 20 te Rotterdam-Delfshaven. Deze dienst, waarin onze predikanten ds. A. Markus en ds. W.M. van Laar voorgaan, begint om 10.00 uur. Na de dienst kunt u onder het genot van koffie of thee persoonlijk gemeenteleden
groeten.

Namens de kerkenraad van de Hervormde Gemeente Delfshaven,