Oude of Pelgrimvaderskerk - Hervormde Gemeente Delfshaven

Gemeenteweekend: Vier het leven!


We rijden op de A12 en nemen de afslag. We rijden door het bos en het is ieder jaar weer even zoeken. Maar daar is het hek. We parkeren de auto in het bos en lopen naar een groot huis. Er is een groot plein waar kinderen spelen en mensen gezellig met elkaar zitten te kletsen. Om het plein staan kleine houten huisjes. Er is een veld waar wordt gevoetbald, er is een snoepkraam, er komt muziek uit het bos, er is daar een eigen plek voor de jongeren. Ik luister naar een inspirerende lezing en doe mee aan een workshop. We eten samen in de grote zaal, op zaterdagavond is er een BBQ en een kampvuur en er wordt voorgelezen aan de kleine kinderen.

Dit jaar hopen we alweer het tiende gemeenteweekend te vieren! Dit lustrumweekend valt in een wat latere periode dan we gewend waren het vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2017. En dit jaar organiseren we met een nieuw team!

Het belooft een afwisselend weekend te worden, waarin we verschillende aspecten van het leven vieren belichten. Het leven kan een groot feest voor je zijn, maar hoe vier je het leven als alles niet zo vanzelfsprekend is en het niet altijd loopt zoals je wenst en bidt? We gaan ons verdiepen in het vieren van het leven met Jezus en hoe je dankbaar kunt zijn. En we kijken hoe we generaties kunnen verbinden: hoe vier je het leven als jongere? Hoe vier het leven als je ouder wordt?

We verblijven op de bekende locatie van de gemeente “Eben Haëzer” in Maarn. Deze locatie biedt 2 tot 8 persoons huisjes met een ruime gemeenschappelijke ruimte. Rondom de locatie is het bos en het ligt dichtbij het Henschotermeer. Het biedt meer dan voldoende mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen en/of tot bezinning te komen. Voor iedere leeftijd zijn er leuke activiteiten. Kijk voor de locatie op http://www.ebenhaezer.nl/recreatiecentrum-in-maarn .

De kosten voor het weekend zijn (inclusief 2 overnachtingen en maaltijden):

Volwassene €75 en een kind (tot 7 jaar) €25

Met de volgende maxima: 4 personen €225, 5 personen €250, 6 personen €275

Het is eventueel mogelijk alleen de zaterdag aanwezig te zijn, de kosten hiervan voor een volwassene zijn €20 en voor een kind onder de 7 jaar €10.

Meld je snel aan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , want vol = vol!

Na aanmelding krijg je een e-mailbevestiging, met daarin de kosten voor het weekend en de betalingsgegevens. Je aanmelding is pas definitief als je betaling binnen is.

We hopen veel bekende gezichten terug te zien, maar hopen ook op nieuwe deelnemers. Het weekend is namelijk een uitstekende manier om kennis te maken met andere gemeenteleden.

Zijn de kosten een probleem voor je, laat het ons weten, dan kijken we graag naar een oplossing.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes van Eline en Pieter van de Woestijne, Arianne Kommers, Heleen Belder en Martine van der Sluis.

 

Activiteiten

di 28 juni - 10:00 uur - Inloop De Brug
di 28 juni - 17:30 uur - Brugdiner
do 30 juni - 10:00 uur - Inloop De Brug
ma 19 sept - 19:00 uur - Start Alphacursus