Vanuit onze gemeente zijn mensen uitgezonden naar het zendingsveld: Sijmen en Annelies den Hartog met hun 3 kinderen zijn uitgezonden door OMF/GZB en wonen in Thailand. En in de loop van 2016 worden Mark en Corine Godeschalk en hun twee kinderen via de GZB uitgezonden naar in Ruanda.

Vaak staat het zendingswerk ver van ons vandaan. En hebben we onze vooroordelen over zending en zendelingen. Het “gezonden worden” als christen in deze wereld is een belangrijke bijbelse lijn en één van de kerntaken van een kerkelijke gemeente. Vaak onderbelicht en niet serieus genomen.
Vanuit de ZWO hebben we een bijbelstudie gemaakt met de prikkelende titel: ‘Iedere christen een zendeling’. Om bijvoorbeeld te gebruiken in je bijbelkring. Een kant en klare bijbelstudie met gespreksvragen om te gebruiken naast de bestaande kringmap.

Download de bijbelstudie hier (Word-document)

di 24 mei - 10:00 uur - Inloop De Brug
do 26 mei - 10:00 uur - Inloop De Brug