Traditiegetrouw vindt er op een vrijdagavond vlak voor de kerstdagen een uitgebreid diner plaats in de Pelgrimvaderskerk. Dit jaar zelfs al voor de 25e keer, een jubileum en een bijzondere editie! Het diner is speciaal voor mensen uit de wijk en voor diegenen voor wie het niet vanzelfsprekend is een kerstdiner te hebben. Hierbij wordt het diner op een professionele wijze bereid en uitgeserveerd door vrijwilligers van en rondom de Pelgrimvaderskerk. Om dit mogelijk te maken zijn we, net als voorgaande jaren, op zoek naar ruim 30 vrijwilligers uit de gemeente die willen helpen om de ongeveer 130 gasten die dit diner aangeboden krijgen een onvergetelijke avond te bezorgen. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren? Geef je dan op als vrijwilliger voor de opbouw, tafelversiering, als vrijwilliger in de bediening, voor het opscheppen van het eten in de keuken of als taxichauffeur. Naast deze groep vrijwilligers zoeken we ook zo’n 25 personen die als gastheer/ gastvrouw aan tafel zitten bij en mee eten met de gasten, hiervoor dient wel een toegangskaart (à € 17,50) gekocht te worden maar daarvoor krijg je dan ook gelijk een geheel verzorgd diner. Uiteraard is het ook mogelijk om het diner van één of meerdere gasten te sponsoren, graag zelfs! Mocht je op een andere manier (zakelijk of particulier) iets kunnen betekenen voor het Diner d’eglise, neem dan even contact op via onderstaande gegevens.

Het diner zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 18 december vanaf 18.00 uur. Houd deze datum alvast vrij.

Aanmelden als vrijwilliger of gastheer/ -vrouw kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Jaap Jan van Ingen (0621895202) of Frido de Kool (0618841441). Hier kun je uiteraard ook terecht met eventuele vragen of opmerkingen.

Giften zijn zeer welkom via IBAN NL02FVLB0699641969 ten name van Hervormde Gemeente Delfshaven o.v.v. Diner Eglise, deze giften zijn fiscaal aftrekbaar.

Vriendelijke groet van het team Diner d’eglise 2015
Bart Dees, Mirjam van der Sijden, Jaap Jan van Ingen, Hugo Westra en Frido de Kool

Impressie van diner d'église 2014:

Diner d'eglise

za 02 sept - 16:00 uur - Gemeentemiddag