Oude of Pelgrimvaderskerk - Hervormde Gemeente Delfshaven

Lofprijzingsdienst
Seizoen: 2016-2017
Thema: POWER

 POWER

Je kunt onder de indruk raken van een waterval, een tornado of een flinke onweersbui. Wat een krachten komen er soms los in de natuur. In Jesaja 44:24 staat: ‘Ik, de HEER, ben het die alles gemaakt heeft, de enige die de hemel heeft uitgespannen, die zelf de aarde heeft uitgehamerd.' God heeft met kracht alles geschapen en regeert. Maar hij is ook de God die je belooft te sterken, te helpen. Met Hem hoef je niet bang te zijn. Kracht ligt niet alleen in het grote en meeslepende… De Bijbel spreekt ook van kracht door zwakheid, woorden, gebed, stilte, etc.
In dit seizoen lofprijzingsdiensten zullen er tien krachtige thema's aan de orde komen. Met elkaar willen we de kracht van God in allerlei vormen ontdekken. En natuurlijk doen we dat ook door lofprijzing. Door met elkaar te zingen willen we ons nog meer bewust worden van Gods kracht en Hem daarvoor danken.
Laat je verwonderen! In Hem zijn wij krachtig!

POWER

Aanvang: 19:45 uur. Hartelijk welkom!

[Contactinformatie]
De lofprijzingsdiensten worden verzorgd door de lofprijzingsband en de werkgroep lofprijzingsdiensten van de Hervormde gemeente Delfshaven. Wil je meer weten over de lofprijzingsdiensten? Stuur dan een mail naar Rianne Vink – van Os, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je contact met de lofprijzingsband, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook verzoeknummers doorgeven.

Activiteiten

za 02 sept - 16:00 uur - Gemeentemiddag