Lofprijzingsdienst

Tien keer per jaar worden op zondagavond een lofprijzingsdienst gehouden in de Oude Kerk. Tijdens deze dienst wordt gezongen uit verschillende bundels, zoals Opwekking, Life@Opwekking, Psalmen voor Nu en gospelnummers van diverse artiesten en bands. In deze diensten is er veel ruimte voor aanbidding, dankzegging en lofprijzing op een manier die voor mensen van nu aansprekend is. De lofprijzingsband begeleidt de dienst. Ook is er elke dienst een prikkelende overdenking door een spreker. Na elke dienst is er gelegenheid voor persoonlijke voorbede. Ook is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee nog even na te praten.

Jezus

Jezus!

Wie is Jezus? Het grote Voorbeeld, Inspirator, Zoon van God, Redder? Hoe zie jij Jezus en hoe leef je Hem na?

Tijdens het komende seizoen zullen we tijdens de lofprijzingsdiensten stilstaan bij tien thema’s over Jezus’ leven. Wie koos Hij uit als zijn volgelingen en wat waren dat voor gasten? Hoe te denken over Jezus’ wonderen? Waarom sprak Hij eigenlijk in gelijkenissen? Hoe is Zijn relatie tot de Vader? Jezus werd beproefd, leerde ons bidden, was best confronterend en gaf Zijn leven als offer. Ooit zal Hij terugkomen... Maar hoe zit dat eigenlijk met de wederkomst? Ook staan we stil bij Jezus’ grote opdracht voor ons. Een uitdaging, maar we staan er niet alleen voor. Want Jezus zegt in Mattheus 28:18-20: “Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen. En houd dit voor ogen: Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.“

10 september 2017 – Volgers – Piet de Jong
8 oktober 2017 – Wonderen – Regine van Laar
12 november 2017 – Relatie met de Vader – Arjan Markus
14 januari 2018 – Confrontatie – Martijn van Laar
11 februari 2018 – Gebed – Jantine Veenhof
11 maart 2018 – Gelijkenissen – René van Loon
8 april 2018 – Offer – Niels de Jong
13 mei 2018 – Wederkomst – Nico van Splunter
10 juni 2018 – De grote Opdracht – Gerben Roest

Klik voor grotere afbeelding

Aanvang 19.45 uur

De lofprijzingsdiensten worden verzorgd door de lofprijzingsband en de werkgroep lofprijzingsdiensten van de Hervormde Gemeente Delfshaven. Wil je meer weten over de lofprijzingsdiensten? Stuur dan een mail naar Rianne Vink-van Os, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je contact met de lofprijzingsband, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kun je ook verzoeknummers doorgeven.

ma 18 dec - 19:30 uur - Kaarsjesavond