Het is mogelijk de Oude of Pelgrimvaderskerk te huren of te bezichtigen. De 'Plaatselijke Commissie', ook wel 'beheerscommissie' genoemd, is door de Stichting Oude Hollandse Kerken (SOHK), de eigenaar van de kerk, ingesteld om het gebouw te beheren en te exploiteren.

Meer informatie over het gebruik en huur van de kerk en/of bezichtigen vindt u op www.pilgrimfatherschurch.org
Meer informatie over de Stichting Oud Hollandse Kerken (SOHK) vindt u op www.sohk.nl

Gebruik en huur van de kerk

Informatie over gebruik en huur van de kerk en/of zalen, bijvoorbeeld voor een trouwdienst, kan verkregen worden bij de Plaatselijke Commissie, via dhr. M. Geleijnse (zie hiernaast voor contactgegevens).

Bezichtigen

Het kerkgebouw is in principe elke vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. Desgewenst kunt u gebruik maken van de diensten van vrijwilligers om u rond te leiden.

In de Ankie Verbeekzaal kan de Pilgrim Presentation worden bekeken over de historie van de Pilgrimfathers. Op verzoek kan hier ook een audio-visuele presentatie (ca 7 minuten) worden vertoond over deze Pilgrimsgeschiedenis.
In verband met andere activiteiten kan de kerk gesloten zijn.
Voor (groeps)bezoeken op andere dagen en/of tijden kunt u contact opnemen met dhr. M. Geleijnse.

Voor vragen vanuit de Hervormde Gemeente Delfshaven:

Algemene vragen met betrekking tot beheer en exploitatie:

www.oudeofpelgrimvaderskerk.nl