YUP staat voor Young Urban Pilgrims en biedt een gevarieerd programma voor 20'ers en 30'ers van de Pelgrimvaderskerk en daarbuiten. Ongeveer maandelijks organiseren we activiteiten, variërend van een barbecue tot inhoudelijke avonden en van feestjes of wijnproeverijen tot weekenden weg. Voor elk wat wils dus.

Meer weten? Een geniale activiteit bedacht? Aanmelden voor de maandelijkse update? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., word vrienden van YUP op facebook of zoek ons op tijdens het koffiedrinken na de dienst.

YUP-activiteiten vind je in de agenda op deze website, via de Zondagsbrief en speciale flyers die worden uitgedeeld in de kerk. Bekijk ook zeker http://www.facebook.com/yupdelfshaven

Begin september en rond de winter of het voorjaar organiseert de YUP-commissie een weekend weg. Deze weekenden vormen een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.