Ook voor 10- tot 17 jarigen wordt het nodige georganiseerd binnen onze gemeente.

BeTween

Een club voor iedereen uit groep 7 en 8.
Tijd: één keer in de twee weken op vrijdagavond, van 19.15 uur tot 20.45 uur

Locatie: Aelbrechtskolk 33b
Contactpersoon: Hester Kamminga
(between@pelgrimvaderskerk.nl)

Tienerclub Delfshaven

Een club voor iedereen uit de 1e, 2e en eventueel 3e klas van de middelbare school.
Tijd:  één keer in de twee weken op vrijdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Aelbrechtskolk 33b

Church Chillers

Een club voor iedereen vanaf 14 jaar.
Tijd:  één keer in de twee weken op vrijdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: Aelbrechtskolk 33b

Frikandellenparty

Voorafgaand aan elke Lofprijzingsdienst (meestal de 2e zondag van de maand) ontmoeten tieners, die op de middelbare school zitten, elkaar en eten broodjes frikandel of kroket. Aansluitend gaan we naar de LPD.
Tijd: vanaf 18.30 uur
Locatie: Aelbrechtskolk 33b

Tienercatechese

Voor iedereen vanaf de 1e klas middelbare school.
Tijd: Elke maandagavond van 18.45 - 19.45 uur

Tienerband

Speel je een instrument en wil je daar ook in de kerk iets mee doen? Kom kijken bij de Tienerband. We spelen bij de kinderfeesten met Kerst en Pasen en af en toe in de ochtenddienst.
Ook technische tieners voor opbouw en geluidstechniek zijn welkom!

ma 18 dec - 19:30 uur - Kaarsjesavond

Contact Tieners

BeTween- Hester Kamminga

Tienerclub Delfshaven - Sander