Voor kinderen binnen onze gemeente worden op diverse momenten activiteiten georganiseerd. Op zondag tijdens de kerkdienst, maar ook doordeweeks vindt er regelmatig een activiteit plaats. Houd hiervoor de agenda op deze site in de gaten.

Tijdens de ochtenddienst

Kinderen zijn tijdens de morgendienst welkom in de crèche (0-3 jaar) of de kindernevendienst (4-12 jaar).

Crèche
De kinderen kunnen voor de dienst naar de Leerkamer (links achterin de kerk) gebracht worden. Onder de collecte kunnen de kinderen opgehaald worden, zodat ze tijdens het laatste lied en de zegen in de kerk zijn.

Kindernevendienst
Voor kinderen vanaf 3 jaar t/m groep 7 is er kindernevendienst 'de Pelgrimskinderen'. Daar horen zij de boodschap van de Bijbel op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. De Pelgrimskinderen beginnen met zingen en bidden en vervolgens wordt er een Bijbelverhaal verteld. De leiding zorgt altijd voor een leuke verwerking van het Bijbelverhaal.

di 28 juni - 10:00 uur - Inloop De Brug
di 28 juni - 17:30 uur - Brugdiner