Inloophuis De Brug wil een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen in de buurt. In een huiselijke sfeer van wederzijds respect biedt het een plaats voor ontmoeting tussen mensen, ongeacht hun geloofsovertuiging, afkomst en leeftijd. Het is een plek van “ont-moeten”, een plek waar (bijna) niets moet. Maar als er meer nodig is, is dat zeker mogelijk.

De medewerkers van De Brug werken allemaal vanuit een christelijke inspiratie. Het is zeker geen verplichting, maar ook mensen die graag eens willen praten over geloof en zingeving zijn op het juiste adres in De Brug. Voor mensen in knelsituaties wordt door Brugmedewerkers gezocht naar mogelijkheden om het persoonlijk welzijn te verbeteren.

Locatie

Sinds december 2015 zitten we op een schitterende locatie in Historisch Delfshaven, tegenover de Pelgrimvaderskerk. Het adres is Aelbrechtskolk 33b.

Op dit moment hebben we de volgende activiteiten:

Inloop: dinsdag 10:00 − 12:00 uur en donderdag 10:00 − 13:00 (+lunch)
Het Open Huis is dé plek om zomaar eens binnen te lopen. Hier kunt u onder het genot van een gratis kopje koffie of thee even tot rust komen. U kunt er bekende of juist nieuwe mensen ontmoeten. U kunt informatie inwinnen over De Brug en de mogelijkheden van De Brug om bij te dragen aan uw persoonlijk welzijn. En u kunt met één van de medewerkers praten over elk onderwerp dat u graag eens met iemand zou willen bespreken. Ook kan er praktische hulp worden geboden: formulieren invullen, bellen naar instanties, meedenken bij financiële vragen, etc.
Er is gelegenheid om te lezen of een spelletje te doen.
Regelmatig worden extra activiteiten georganiseerd in de vorm van iets creatiefs, een spel of bewegen op muziek.

Brugdienst: zondag 12.30 – 13.30 uur (om de week)
Ook op de zondag is De Brug open. Elke twee weken openen we de deur om 12 uur. Er is dan een broodje en koffie. Van 12.30 tot 13.30 uur is er een eenvoudig en interactief programma rond het christelijk geloof. Er wordt gezongen, gebeden, bijbel gelezen en met elkaar van gedachten gewisseld.
U bent van harte welkom om deze dienst met ons mee te vieren.

Wilt u een indruk van De Brug? Bekijk de video hieronder.

Activiteiten De Brug

Geen agendapunten