In de Pelgrimvaderskerk nemen bijbelkringen een belangrijke plaats in. Doel van de kringen is om te bouwen aan de persoonlijke relatie met God en elkaar te bemoedigen in het persoonlijke geloof en het onderlinge contact te stimuleren.

De meeste kringen bestaan uit 8 tot 10 personen en komen eens in de twee weken bij elkaar bij één van de kringleden thuis. Er wordt gewerkt met een kringbundel die geschreven is door gemeenteleden. Dit jaar is het thema ‘David: over God en mensen’. In de kerkdiensten wordt er daarom ook regelmatig gepreekt uit het bijbelboek Samuel.

Afgelopen september is er gestart met kringen in de eigen wijk. Er zijn daardoor kringen ontstaan in Barendrecht, Overschie, Schiebroek/Hilligersberg, Schiedam, Nieuwe Westen, Coolhaven, Bospolder/Tussendijken, Oost, Zuid, Kralingen en Noord. Door te kringen met gemeenteleden uit de wijk wordt de reistijd beperkt en kan het omzien naar elkaar makkelijker worden ingevuld. De kring kan ook betrokken worden bij de wijk en zo het christen-zijn in de buurt beter handen en voeten geven.

Naast de wijkkringen is er ook een bestand aan al bestaande ‘gewone’ kringen. Hier worden mensen ingedeeld aan de hand van hun voorkeursavond of een bepaalde interesse. Deze kringen zijn er op elke dag van de week, behalve zaterdag.

De bijbelkringen zijn er voor iedereen. De kringen zijn daardoor bij uitstek geschikt als je net belijdenis hebt gedaan, nieuw bent in de stad of in de gemeente of het studentenleven net hebt afgesloten. Je bent van harte welkom!

Voor inschrijvingen en meer informatie, neem contact op met Corrinke Boon (coördinator bijbelkringen) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ma 18 dec - 19:30 uur - Kaarsjesavond

Contactgegevens Bijbelkring